ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μετά από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρεία Αφοί Λιάπη ΑΕ έχει δημιουργήσει ένα πλήρως κάθετο εξουσιοδοτημένο συγκρότημα για τις αντιπροσωπείες FORD, DAIHATSU και τα επαγγελματικά PIAGGIO, καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και τεχνικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονα μηχανήματα (γραμμή ΚΤΕΟ, διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικά εργαλεία, αναλυτής καυσαερίων βενζίνης & diesel, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, ξεμονταριστής ελαστικών, φούρνο βαφής, καλίμπρα φανοποιείας, smart επισκευές φανοποιείου).

Το γεγονός ότι αποτελούμε μία καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, μας κάνει μία ξεχωριστή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό του πελάτη και μετά την πώληση, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου του. Όλα αυτά στο συντομότερο δυνατό χρόνο, στη καλύτερη τιμή, σε ένα κλίμα φροντίδας και εμπιστοσύνης και συμφώνα πάντα με τις απαιτήσεις του ISO που ακολουθούμε.

Με κάθε αγορά καινούριου αυτοκινήτου, η Αφοί Λιάπη προσφέρει

  • Ελκυστική Χρηματοδότηση με δόσεις και το χαμηλότερο Επιτόκιο 1,99%
  • Δικό μας αυτοκίνητο εξυπηρέτησης μέχρι να παραλάβετε το νέο σας αυτοκίνητο
  • ΔΩΡΕΑΝ Πρώτο ετήσιο Service
  • ΔΩΡΕΑΝ αισθητήρες παρκαρίσματος και Συναγερμό
  • 8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση

Στην Αφοί Λιάπη, η εξυπηρέτηση του πελάτη γίνεται με υπευθυνότητα και συνέπεια!

Click to listen highlighted text!