FORD MONDEO

Σημείο συνάντησης κομψότητας και αναβαθμισμένης οδηγικής συμπεριφοράς

Οικογενειακός χαρακτήρας με limo αισθητική. H νέα γενιά των αυτοκινήτων αυτής της οικογένειας διατηρεί στο έπακρο τη φιλοσοφία Mondeo, υπερτερώντας όμως σε κάθε λεπτομέρεια από κάθε προηγούμενο. Υβριδική τεχνολογία που αξιοποιεί άριστα δυο πηγές ενέργειας, καύσιμο και ηλεκτρικό ρεύμα, για μεγαλύτερη οικονομία, ισχύ και απόδοση. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης που κάνουν κάθε διαδρομή ακόμα πιο απολαυστική. Και ένα εμπνευσμένο σύστημα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας για να έχετε τη σκέψη σας επικεντρωμένη μόνο στο πώς θα απολαύσετε κάθε σας διαδρομή. Ζήστε σήμερα την εμπειρία οδήγησης του καλύτερου Ford Mondeo όλων των εποχών, κλείνοντας το δικό σας Test Drive στην Αντιπροσωπεία Ford ΑΦΟΙ Λιάπη Α. Ε..

Ηybrid Wagon, διπλά ισχυρό, διπλά οικονομικό.

Το νέο Mondeo Ηybrid Wagon αξιοποιεί κινητήρα καυσίμου και ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία, είτε ως εναλλακτικές πηγές ισχύος είτε σε συνδυασμό, προσφέροντάς σας την τέλεια ισορροπία σε δύναμη και απόδοση. Παράλληλα, με σύστημα Regenerative Braking, η ενέργεια που χάνεται με τα φρένα ανακτάται, ανακυκλώνεται και επιστρέφει φορτίζοντας την μπαταρία υψηλής τάσης του ηλεκτρικού κινητήρα. Επιπλέον, μπορείτε να οδηγείτε με ακόμα πιο οικονομικό τρόπο αξιοποιώντας τον έξυπνο πίνακα οργάνων Ford SmartGauge με οικολογική ένδειξη EcoGuide και προηγμένες διαισθητικές ενημερώσεις.

Σπορ ή οικογενειακό. Τώρα πια δεν είναι δίλλημα

Χειρισμός με ακρίβεια και συναρπαστικές επιδόσεις γίνονται η οδηγική καθημερινότητά σας χάρη σε μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών. Έξυπνο σύστημα Auto Start-Stop που περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου έως και 10% στις μετακινήσεις σας στην πόλη, Active Grill Shutter που κάνει τη μάσκα του αυτοκινήτου σας σύμμαχο αεροδυναμικής και οικονομίας, περιστροφικός διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων αλλά και άριστες αλλαγές σχέσεων, σας εγγυώνται ότι το νέο Mondeo μπορεί να σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του εξελιγμένου οικογενειακού αλλά και τις κρυφές χαρές που θα ζήλευε και ένα αυθεντικά σπορ αυτοκίνητο.

Απόλυτα ασφαλές. Παντού και για όλους

Για εσάς, τους επιβάτες σας, τους πεζούς και τους υπόλοιπους οδηγούς στον δρόμο. Αυτό είναι φιλοσοφία Mondeo και γίνεται πραγματικότητα με τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει. Σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών για μείωση των πιθανοτήτων των σοβαρών ατυχημάτων, οι πίσω φουσκωτές ζώνες ασφαλείας για την προστασία των ατόμων -ειδικά των παιδιών- που μεταφέρετε, αλλά και ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας του τιμονιού για να μην χάνετε ποτέ τον έλεγχο κ.ά. μεταμορφώνουν το όχημά σας στο πιο ασφαλές μέσο για τις μετακινήσεις σας, κάτω από όλες τις συνθήκες.

Εκδόσεις Μοndeo, που «μιλούν» σε κάθε προφίλ οδηγού

Titanium, Trend, Business Plus, Titanium Hybrid, ST-Line High  και Vignale, είναι στη διάθεσή σας για να γίνεται κι εσείς μέρος της εμπειρίας Mondeo με την πιο κατάλληλη και προσωποποιημένη λύση, αντάξια του χαρακτήρα και της ταυτότητάς σας σαν οδηγός. Επικοινωνήστε σήμερα με την Ford Λιάπης και κλείστε το Test -Drive θα βοηθήσει στην καλύτερη επιλογή σας.

Πληροφορίες – Test Drive

Αποκτήστε τα Νέα Mondeo, με Προνομιακό Επιτόκιο από 2,99%

Για Δοκιμή – Test Drive των Μοντέλων Ford Mondeo καλέστε μας στο

210 6451188

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.