OLD FORD FOCUS

Κομψό αλλά και σπορ, αεροδυναμικό αλλά και πρακτικό, απλά εντυπωσιακό Ford Focus

To αυτοκίνητο που έχει το χάρισμα να σε εντυπωσιάζει με το που το αντικρύζεις. Τώρα, με ανανεωμένη ανάγλυφη σχεδιαστική προσέγγιση, κομψότητα αλλά αθλητική ιδιοσυγκρασία, χυτή και αεροδυναμική κατασκευή, παρουσιάζει καλύτερα όλα αυτά τα προσόντα που έχουν κατοχυρωθεί στο όνομά του.  Προσθέστε και τους πιο πρακτικούς μεγαλύτερους χώρους, τον πλούσιο εξοπλισμό με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και συνδεσιμότητες και έχετε μια πρόταση  στην οποία δεν γίνεται να αρνηθείτε. Γνωρίστε το από κοντά, κλείνοντας το δικό σας Test Drive στην  Αντιπροσωπεία Ford ΑΦΟΙ Λιάπη Α. Ε  και ετοιμαστείτε για νέες ανεπανάληπτες οδηγικές εμπειρίες.

Τεχνολογία γύρω από τον οδηγό και τις ανάγκες του

Αν και μοιάζει «υπεράνω» χάρη στο design lifting του, το Focus και η τεχνολογία του είναι πραγματικά εστιασμένη πάνω στον άνθρωπο που το οδηγεί και τους συνεπιβάτες του. Εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης οδηγού συμπεριλαμβανομένου του αυτορυθμιζόμενου συστήματος ελέγχου ταχύτητας (ACC) με Stop and Go και Lane Centring, καθώς και το σύστημα Active Park Assist 2. Έξυπνες τεχνολογίες που απλοποιούν και βελτιώνουν την οδήγηση, την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και κάνουν πολύ πιο εύκολη την «οδηγική» ζωή σας. Εσείς, απλά, σκεφθείτε το προφίλ σας στο τιμόνι και προσαρμόστε τη λειτουργία οδήγησης στο στιλ που σας ταιριάζει περισσότερο επιλέγοντας μεταξύ των 7 εναλλακτικών: Normal, ECO, Sport, Comfort, Eco-Comfort, Slippery και Trail.

Άνεση και απόδοση ταξιδεύουν μαζί σε κάθε Focus

Εσωτερικό πιο άνετο, πιο ευρύχωρο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Με δυνατότητα ελέγχου της μουσικής, της πλοήγησης και της επικοινωνίας σας με το SYNC 3. Με τέλεια απόδοση της αγαπημένης σας μουσικής χάρη στο  πανίσχυρο ηχοσύστημα B&O 675 Watt με 10 ηχεία, woofer και subwoofer. Ένα ιδανικό περιβάλλον άνεσης για κάθε σας διαδρομή που όμως σας εξασφαλίζει και τις αποδόσεις που πάντα ονειρευόσασταν. Και αυτό χάρη στη γκάμα των πανίσχυρων και εξαιρετικά οικονομικών κινητήρων, όπως οι βενζίνης Ford EcoBoost 1.0 και 1.5 λίτρων και ο πετρελαιοκινητήρας EcoBlue 1,5  οι οποίοι διαθέτουν 8-τάχυτο αυτόματο ή 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων,  που κάνουν πιο συναρπαστική την οδήγησή σας και με ελάχιστες στάσεις για ανεφοδιασμό.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια και την κάλυψη των αναγκών σας

Σύστημα ενεργούς πέδησης, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και σύστημα ανίχνευσης ποδηλατών ανιχνεύουν έγκαιρα πιθανές συγκρούσεις, σας προειδοποιούν κι ακόμα κι αν δεν αντιδράσετε έγκαιρα μπορούν να φρενάρουν αυτόματα το όχημα. Αυτές είναι κάποιες από τις καινοτομίες που συμπεριλαμβάνονται στα όπλα του Focus για την προστασία όσων βρίσκονται εντός αλλά και αυτών που κινούνται εκτός του αυτοκινήτου. Και όσον αφορά τις αποσκευές σας, τα πίσω καθίσματα χωρίζονται σε αναλογία 60/40 και διπλώνουν σχεδόν τελείως, αυξάνοντας στο μέγιστο το χώρο, ενώ το ρυθμιζόμενο δάπεδο φόρτωσης στο χώρο αποσκευών ανυψώνεται δίνοντάς σας κρυφό χώρο φόρτωσης ή χαμηλώνει μεγαλώνοντας τις αποθηκευτικές του δυνατότητες.

Πληροφορίες – Test Drive

Αποκτήστε τα Νέα Focus, με Προνομιακό Επιτόκιο από 2,99%

Για Δοκιμή – Test Drive των Μοντέλων Ford Focus καλέστε μας στο

210 6451188

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.