PIAGGIO APE 50

Ape 50. Το ιδανικό μικρό για τις μικρές και μεγάλες εργασίες σας

Αξιαγάπητο και ακτύπητο όσον αφορά την ευελιξία, την κατανάλωση αλλά και την αντοχή του. Ιδανικό για on και off road διαδρομές, αγροτικές εργασίες στην επαρχία αλλά και μεταφορικές αποστολές εντός πόλης, είναι εφοδιασμένο με κινητήρα Euro 4, νέα εξάτμιση, νέο σύστημα φρένων, ανανεωμένο πίνακα οργάνων, προβολείς LED και νέους συνδυασμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Διατίθεται στις εκδόσεις ανοικτού τύπου, Cross, κλειστού τύπου και Business, ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για το επαγγελματικό σας αντικείμενο.

Brochure (PDF) – Χαρακτηριστικά

Πληροφορίες – Test Drive

Για Δοκιμή – Test Drive των Μοντέλων Piaggio Ape καλέστε μας στο

210 6456476

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.

  APE 50 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

  Piaggio APE με Pianale

  ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Το «original» και το πιο διαδεδομένο ολόκληρης της γκάμας.
  Το Ape 50 Pianale είναι αχτύπητο ως προς τις συμπαγείς διαστάσεις, την ευελιξία και την κατανάλωση καθώς και για την οικονομική διαχείρισή του. Τέλειο για μεταφορές σε αγροτικές και αστικές περιοχές.
  Διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

  · μακριά καρότσα με μεταλλικά παραπέτα

  · κοντή καρότσα με παραπέτα αλουμινίου

  APE 50 CROSS

  ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

  Το Ape 50 Cross Country είναι η πιο trendy έκδοση της γκάμας. Ένα πραγματικό mini pick up (έως 185 kg ωφέλιμου φορτίου) ασφαλές και δυναμικό χάρη στο roll –bar και στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ με την προεγκατάσταση για ραδιόφωνο στο βασικό εξοπλισμό η δουλειά σας γίνεται ευχάριστη και διασκεδαστική.

  Piaggio APE Cross Country

  APE 50 ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

  Piaggio APE 50 Κλειστού Τύπου

  ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ VAN

  Ευκολόχρηστο και αξιόπιστο, το Ape 50 Κλειστού τύπου είναι το ιδανικό όχημα για τους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, όπως συνεργεία καθαρισμού, που πραγματοποιούν μικρές και συχνές παραδόσεις σε αστικές περιοχές ή σε περιοχές με αυξημένη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

  Χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του και στη μειωμένη ακτίνα κύκλου στροφής κινείται άνετα στην πόλη και παρκάρει πολύ εύκολα. Το Ape 50 κλειστού τύπου είναι σε θέση να μεταφέρει φορτίο έως 175 κιλά, πλήρως καλυμμένο και προστατευμένο στον πίσω χώρο με χωρητικότητα 1,5 m³.

  BUSINESS

  ΤΟ APE ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ

  Το Ape 50 ξεπέρασε εδώ και πολύ καιρό τα τυπικά όρια χρήσης για την οποία δημιουργήθηκε, διεγείροντας τη φαντασία όσων κατανόησαν τις απίστευτες δυνατότητές του στα media και στην επιχειρηματικότητα.

  Χάρη στα εγγενή χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ένα μοναδικό προϊόν στον κόσμο καθώς και στην απαράμιλλη συμπάθεια και την ικανότητα να προσελκύει την προσοχή αμέσως και σε κάθε περίσταση, το Ape 50 αποτελεί την ιδανική βάση για την ανάπτυξη των πιο διαφοροποιημένων εφαρμογών, από τη διαφήμιση έως το πλανόδιο κατάστημα, συχνά στον κλάδο της κινητής εστίασης (παγωτά, καφές, αναψυκτικά κλπ). Μια πραγματική ιδιοφυΐα για τα mini start ups περιορισμένου κόστους και εξασφαλισμένης επιτυχίας.

  Piaggio APE 50 Business

  Click to listen highlighted text!