FORD KUGA

Ford Kuga – Aνανεωμένο, εξυπνότερο και έτοιμο για νέες περιπέτειες

Το νέο Ford Kuga είναι εδώ για να σας προσφέρει μια πιο εξελιγμένη προσέγγιση στην έννοια «οδήγηση». Αριστοτεχνική σχεδίαση, αβίαστη δύναμη, εξαιρετικές αποδόσεις συγκαταλέγονται στα χαρίσματα aυτού του μοναδικού SUV. Τώρα, το αποκτάτε με ακόμα πιο καθαρή συνείδηση, καθώς διατίθεται σε 2 εναλλακτικές υβριδικές εκδόσεις: Plug-in με βενζινοκινητήρα 2.5L απόδοσης 225PS και ήπια υβριδική (mHEV) με πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue απόδοσης 150PS. Έτσι, χωρίς να χάσετε τίποτα από την απόδοση και την επίδοση Κuga,μπορείτε να κινήστε με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων απολαμβάνοντας την «ησυχία» του περιβάλλοντος και του αθόρυβου κινητήρα σας.

Επίδοση και Απόδοση, στο Kuga γίνονται ένα

Σε κάθε σας προορισμό με το Κuga Plug-In έχετε στη διάθεσή σας δυο πηγές ισχύος για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης έχετε μηδενικές εκπομπές ρύπων για διαδρομές έως 56 χιλιόμετρα, ενώ μπορείτε να το φορτίζετε εύκολα όπου υπάρχει κεντρική παροχή ρεύματος. Όταν χρειάζεται να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις, η τεχνολογία powersplit συμβάλλει στην επαναφόρτιση της μπαταρίας σας, την ώρα που οδηγείτε. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του Kuga στις συνθήκες που θα συναντήσετε επιλέγοντας την πιο κατάλληλη από τις 5 διαθέσιμες λειτουργίες οδήγησης: Normal, Sport, Wet/Slippery, Trail, και Eco για μέγιστη αποδοτικότητα.

Ένας πανέξυπνος συν-κυβερνήτης σε κάθε σας χιλιόμετρο

Με το σύστημα Ford Co-Pilot 360, όλες οι καινοτομίες του Kuga συνεργάζονται με σκοπό να σας προσφέρουν πιο άνετες και πιο απολαυστικές εμπειρίες. Με το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας (ACC) , η ταχύτητά σας διαμορφώνεται βάσει του οχήματος που ακολουθείτε, αλλά και των σημάνσεων ορίων ταχύτητας. Με την υποβοήθηση τιμονιού Lane Centring, μπορείτε να παραμένετε εντός της λωρίδας σας, ενώ με το Active Park Assist το αυτοκίνητο σας εντοπίζει την κατάλληλη θέση στάθμευσης και εκτελεί τους απαραίτητους ελιγμούς, χωρίς να χρειάζεται εσείς να στρίβετε το τιμόνι και να πατάτε τα πεντάλ.

Θέτει νέους κανόνες στο κεφάλαιο χρηστικότητα

Οι ράγες οροφής από σατέν αλουμίνιο ή μαύρο φινίρισμα αποτελούν βασικό εξάρτημα μεταφοράς των κατάλληλων αντικειμένων, τα οποία ενδεχόμενα δεν θα χωρέσουν στον αποθηκευτικό χώρο των 645 λίτρων ή των 1530 λίτρων όταν αναδιπλώσετε τα πίσω καθίσματα. Με την προαιρετική, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, αναδιπλούμενη ράβδο ρυμούλκησης, μπορείτε αφού φορτώσετε τις αποσκευές σας και τα ποδήλατα στο αυτοκίνητο να ρυμουλκήσετε άφοβα έως και 2.100 κιλά, όπως ένα trailer ή ένα μικρό σκάφος και να είστε πανέτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για τις διακοπές ή τις νέες σας ανακαλύψεις.

Εκδόσεις Ford Kuga, ένας κόσμος δύναμης και ευελιξίας

Τrend, Titanium, ST-Line και ST-Line X και Vignale σας προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές εξοπλισμού για να καταλήξετε σε αυτήν που σας εκφράζει περισσότερο. Όλα με την πλειοψηφία των καινοτομιών της Ford στο βασικό τους εξοπλισμό ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη, την ασφάλεια και την ελευθερία που νιώθει κάθε οδηγός Kuga σε κάθε του διαδρομή. Κλείστε σήμερα το δικό σας test drive στην Αντιπροσωπεία Ford ΑΦΟΙ Λιάπη Α. Ε. και γνωρίστε από κοντά το SUV που ατενίζει την κατηγορία του από θέση υπεροχής.

Πληροφορίες – Test Drive

Αποκτήστε τα Νέα Kuga, με Προνομιακό Επιτόκιο από 2,99%

Για Δοκιμή – Test Drive των Μοντέλων Ford Kuga καλέστε μας στο

210 6451188

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.