FORD TRANSIT VAN

Ford Transit Van – Μεταφέρει τα πάντα και σας μεταφέρει στη νέα διάσταση επαγγελματικών

Ακόμα πιο δυνατό και οικονομικό, με αναβαθμισμένη μεταφορική ικανότητα και εύχρηστη τεχνολογία διασύνδεσης, το νέο Ford Transit Van ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη της εταιρείας σας. Παράλληλα, σας παρέχει την ευελιξία να το διαμορφώσετε, σε εξοπλισμό και μετατροπές, ώστε να αποκτήσει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στο είδος, το βάρος, το μέγεθος αλλά και τις ειδικές απαιτήσεις των φορτίων και των εμπορευμάτων σας. Σας περιμένουμε στην Αντιπροσωπεία Ford ΑΦΟΙ Λιάπη Α. Ε., για να ανακαλύψετε το δικό σας Ford Transit Van που μπορεί να «σηκώσει» κάθε σας φορτίο και να φέρει σε πέρας κάθε σας αποστολή, όσο απαιτητική κι εάν είναι.

Εντυπωσιακό σε χώρους και επιδόσεις

Διαθέτει 15,1 κυβικά μέτρα χώρο φόρτωσης ώστε να μπορείτε άνετα να το φορτώσετε σε μήκος έως και 3 μέτρα. Με μεγάλες πόρτες πλευρικού φορτίου, βελτιστοποιημένο ύψος ανοίγματος πίσω πόρτα πρόσβασης και χωρητικότητα έως 2,1 τόνους, σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε έγνοια ή δισταγμό ακόμα και για την πιο δύσκολη μεταφορά σας. Όσον αφορά τις επιδόσεις, τώρα το Ford Transit είναι πιο δυνατό και πιο οικονομικό από ποτέ, χάρη στους προηγμένους κινητήρες diesel Ford EcoBlue 2,0 λίτρων νέας γενιάς, την επιλογή της ήπιας υβριδικής ηλεκτροκίνηση, αλλά και το HDT (Heavy Duty Truck) όταν το αντικείμενο σας είναι φορτία βαρέων βαρών.

Συνδεσιμότητα για όπου κι αν βρεθείτε

Για πρώτη φορά, διατίθεται με modem FordPass Connect που σας δίνει τα προνόμια, μεταξύ άλλων, της Wi-Fi 4G σύνδεσης για έως 10 συσκευές, την real time ενημέρωση για τις συνθήκες κυκλοφορίας, και σε συνδυασμό με την εφαρμογή FordPass, τον απόλυτο έλεγχο του κλειδώματος αλλά και της ανίχνευσης της θέσης στάθμευσης του Ford Transit σας. Επιπλέον το σύστημα Ford SYNC 3 σας επιτρέπει να έχετε ταυτόχρονα στα χέρια σας τον έλεγχο της επικοινωνίας, της πλοήγησης αλλά και του ηχοσυστήματός σας. Ιδανικό για μακρινές αποστολές σε περιοχές που δεν γνωρίζεται αλλά πρόκειται να γνωρίσουν την αποτελεσματικότητα και την ευφυΐα της νέας σας επαγγελματικής «ναυαρχίδας».

Τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν τα δύσκολα εύκολα

Τι κάνει ένα δυνατό επαγγελματικό πανίσχυρο; Φυσικά η τεχνολογική υπεροχή του: Επιτήρηση τυφλών σημείων Blind Spot Information System (BLIS) και προειδοποίηση για διερχόμενο όχημα Cross Traffic Alert (CTA), υποβοήθηση στάθμευσης Active Park Assist, έξυπνο σύστημα σταθερής ταχύτητας Intelligent Adaptive Cruise Control, σας εγγυώνται ασφαλείς διαδρομές, λιγότερο κοπιαστικές και σαφώς πιο οικονομικές. Mε το νέο Ford Transit θα ταξιδέψετε άφοβα όσο μακριά κι αν χρειαστεί, θα επιστρέψετε στη βάση σας έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή σας, αλλά δεν θα γυρίσετε ποτέ πάλι πίσω στον ξεπερασμένο τρόπο οδήγησης.

Brochure (PDF) – Χαρακτηριστικά

Πληροφορίες – Test Drive

Για Δοκιμή – Test Drive των Μοντέλων Ford Transit Van καλέστε μας στο

210 6451188

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.