FORD PUMA

Ford Puma – Προσωπικότητα και Πρακτικότητα: Η απάντηση στον σύγχρονο τρόπο ζωής

Ανθρωποκεντρική σχεδίαση, στιλ που αγγίζει τις γραμμές του SUV και προηγμένος υβριδικός κινητήρας mHEV συνθέτουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του νέου Ford Puma. Συνυπολογίστε τις εξαιρετικές επιδόσεις, την εντυπωσιακή οικονομία στην κατανάλωση, την οικολογική του συμπεριφορά με ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές CO2 , την εφευρετική διαχείριση του χώρου φόρτωσης, αλλά και την έξυπνη τεχνολογία που εμπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά και έχετε τον ιδανικό σύντροφό σας για κάθε σας κοντινό ή μακρινό προορισμό. Γνωρίστε τον από κοντά, κλείνοντας το δικό σας Test Drive στην Αντιπροσωπεία Ford ΑΦΟΙ Λιάπη Α. Ε., σήμερα.

Τεχνολογική υπεροχή που αλλάζει την έννοια «οδήγηση»

Ένα σύνολο τεχνολογιών συνεργάζονται στο Ford Puma για να σας χαρίσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία οδήγησης σε σχέση με αυτήν που γνωρίζατε μέχρι τώρα. Ford Co-Pilot360, αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), σύστημα Pre-Collision Assist και το σύστημα Evasive Steering Assist, σας βοηθούν να διαχειρίζεστε πιο απλά από ποτέ την επιτάχυνση, την πέδηση, την οδηγική συμπεριφορά, την έγκαιρη ανίχνευση πιθανών κινδύνων στον δρόμο, ενώ 5 διαφορετικές λειτουργίες oδήγησης, Normal, ECO, Sport, Slippery, Trail σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εσείς την οδηγική εμπειρία που αναζητάτε από τη θέση του οδηγού του Ford Puma.

Περιβαλλοντική συνείδηση Ecoboost και εξαιρετικές επιδόσεις

Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς του αυτοκινήτου περιλαμβάνει και έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στον βενζινοκινητήρα όταν είναι απαραίτητο, συμβάλλοντας στην αύξηση των χιλιομέτρων του οχήματός σας και στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεστε κάποια εξωτερική πηγή παροχής ρεύματος, καθώς το πακέτο μπαταρίας του επαναφορτίζεται την ώρα που οδηγείτε με την ενέργεια που αντλείται από την πέδηση. Έτσι, ο βενζινοκινητήρας έχει όλη την ισχύ για να σας παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά με μικρότερη κατανάλωση και χαμηλότερο ρυπογόνο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Έξυπνη τεχνολογία για ακόμα πιο όμορφες και άνετες διαδρομές

Αίσθηση πολυτέλειας με το ιδιαίτερο design εσωτερικού και τις δερμάτινες λεπτομέρειές του. Οσφυϊκή υποστήριξη και λειτουργία μασάζ στα καθίσματα, για διαρκή άνεση ανεξαρτήτως αποστάσεων. Ψηφιακός πίνακας 12,3’’, οθόνη αφής 8’’, σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3 και συνδεσιμότητα με το FordPass Connect, μεταμορφώνουν κάθε σας διαδρομή σε μια ξεχωριστά απολαυστική εμπειρία. Απολαύστε την, δυναμώνοντας την ένταση της αγαπημένης σας μουσικής στο ηχοσύστημα B&O, με 10 ηχεία και subwoofer και δημιουργήστε το δικό σας οδηγικό soundtrack.

Ασφάλεια και εφευρετικότητα με υπογραφή… Ford Puma

Σύστημα Pre-Colision Assist με τεχνολογία κάμερας για την ανίχνευση πεζών, έκτακτη υποβοήθηση πέδησης (ΕΒΑ) που βελτιστοποιεί την αντίδραση του αυτοκινήτου σε ειδικές συνθήκες, ειδικά σχεδιασμένους αερόσακους για ολοκληρωμένη προστασία των επιβατών, συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό του Ford Puma και το αναδεικνύουν σε ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Και όσον αφορά τους χώρους φόρτωσης, πέρα από το κλασικό πορτ παγκάζ, η καινοτομία MegaBox προσφέρει επιπλέον χώρο 80 λίτρων για αντικείμενα ύψους έως 1 μέτρο και 15 εκατοστά, με αδιάβροχη επένδυση και τάπα αποστράγγισης για εύκολο καθαρισμό. Ακούγεται ευφυές; Είναι Ford Puma.

Πληροφορίες – Test Drive

Αποκτήστε τα Νέα Puma, με Προνομιακό Επιτόκιο από 2,99%

Για Δοκιμή – Test Drive των Μοντέλων Ford Puma καλέστε μας στο

210 6451188

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.