ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ PDR

Για την επισκευή των μικροχτυπημάτων και των βαθουλωμάτων χρησιμοποιούμε μια επαναστατική μέθοδο που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή είναι παγκοσμίως γνωστή με την ονομασία PDR SYSTEM.

Είναι μια μέθοδος η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα. Αναπτύχθηκε μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών στα αμαξώματα των αυτοκινήτων.

Με το PDR επισκευάζουμε, χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση, τα βαθουλώματα που προκαλούνται στα αμαξώματα των αυτοκινήτων από χαλάζι και από χτυπήματα.

Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την επισκευή χωρίς βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Είναι μια μοντέρνα τεχνική που στοχεύει στην ταχύτητα, την υψηλή ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα.

Η χαλαζόπτωση είναι μια απρόβλεπτη φυσική καταστροφή η οποία δυστυχώς προκαλεί πολλές ζημιές και στα αυτοκίνητα.

Η Dent Genie Hellas ειδικεύεται στην επισκευή των ζημιών που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή των χτυπημένων από χαλάζι αυτοκινήτων. Με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση τους, ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί βαφή.

Πάντα με την εγγυημένη τεχνογνωσία PDR.

Για Επισκευές με το Σύστημα PDR

καλέστε μας στο

210 6463537

ή συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος και Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.